Pac-Man Maker: megy a Bandai Namco a Nintendo után?

A kiadó ezen túl két másik játékot is bejegyeztetett.

A Code Veinről itt nem említenénk többet, hiszen arról külön értekezünk – ehelyett a Pac-Man Makerre és a Storm Wingsre koncentrálnánk. Az EUIPO-nál itt és itt láthatjuk a regisztrációt. A NeoGAF fórumon is felbukkant egy topic erről a két címről.

A Pac-Man Maker minden bizonnyal a Super Mario Makerhez hasonló pályaszerkesztő-játék lehet majd, csak ezúttal Pac-Man lenne a főszerepben. Ebben van potenciál, ha jól sikerül megoldani az alapokat. A Storm Wings viszont már egy érdekesebb név. A névből itélve (Viharszárnyak) akár az is lehetséges, hogy a már régóta várt Ace Combat 7 alcíme lehet majd, de akár egy teljesen új játékot is takarhat a trademark.

Mivel a Bandai Namco még egy betűt nem említett erről a két játékról, mi is csak találgatunk…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu