Absolver: ekkor érkezik az online közelharcra építő játék [VIDEO]

Nem csak fegyverekből áll a világ…

…gondolta ezt a kiadó Devolver Digital és a fejlesztő Sloclap, akik maszkokat adtak a harcosokra, majd elnevezék azokat Prospecteknek. (Legalább nem prospektusok lettek, mert akkor a postaládából egyenes irányban repülnének a lépcsőházi „kukakartonba”!) A viccet félretéve több harci stílusból választhatunk majd.

A Khalt Method elnyeli a támadásokat anélkül, hogy elkábulnánk vagy hátracsúsznánk a harcmezőn, és minden sikeres visszatámadásnál egy kis életerőt nyerünk. A Forsaken kiegyensúlyozott és erőteljes a sajtóközlemény szerint, itt a jó öreg parry mozdulaton túl befigyel még ellenfelünk ideiglenes elkábítása is. A Windfall inkább az ügyességre épít, hiszen így kikerülhetőek a támadások, és így lehet koncentrálni az ellentámadásra.

Szóba került még a Combat Deck is, ez egyfajta inventoryként szolgál a támadásainknak. Négy testtartás, és ezen belül mindegyik attak testreszabható lesz, a pozícióink között pedig könnyedén válthatunk.

Megjelenés augusztus 29-én PlayStation 4-en és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu