Szellemi folytatást kap a Top Spin

A teniszjátékok mostanában nem kaptak nagy figyelmet… de ennek hamarosan vége.

A Breakpoint Studio egy új csapat, de régi emberekkel: többen is a korábban népszerű Top Spin teniszjátékokat készítették, így a Tennis World Tour, ami 2018-ban érkezik a Bigben kiadásában PC-n és konzolokon (ezt nem konkretizálták a sajtóközleményben sem!) harmincnál is több sportolóval, biztosan sok örömet fog okozni azoknak, akiknek ez a sport a vérében van.

Pierre André, aki korábban a Top Spin 4 producere volt, most a játéktervezői posztot tölti be a Tennis World Tourban, azt mondja, hogy a technikai evolúció lehetővé teszi a Breakpointnak azt az ultrarealisztikus szimulációt, amiről mindig is álmodtak.

Golfot sem látunk sokat mostanában, a teniszről még ennyit sem mondhatunk el – hiába, a foci sokkal népszerűbb sportág, amit a Pro Evolution Soccer és a FIFA évenkénti megjelenése is igazol.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu