Itt a Galaxis Őrzői Telltale-játék második epizódja [VIDEO]

Under Pressure!

Hoppá, a Telltale próbálkozik?! A Guardians of the Galaxy második epizódjában lehetőségünk van két opció közül választani: ha Rocket Raccoon egy múltbéli helyszínét választjuk, messze más eredményt kapunk/élhetünk át, mintha a másik opcióra, a Nebula vadászatára bökünk. Érdekes elképzelés, de esélyes, hogy végül a másik, általunk nem választott útvonal is a játékban terítékre fog kerülni, ismervén a Telltale-t…

A Guardians of the Galaxy második epizódja, ami ezúttal sem fogja bevetni a film színészeit szinkronként (drága lett volna?), ma már elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on, PC-n, iOS-en és Androidon. Ejj, kihagytak egy ziccert a srácok. Az Under Pressure trailerébe illett volna a Queen-David Bowie dalt berakni! Nem tették meg, nem baj, majd mi berakjuk ide.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu