Dragon Ball-játékba vág a Guilty Gear fejlesztőcsapata

Dragon Ball Fighters. Az Arc System Works újabb ígéretes játéknak ült neki.

Az AllGamesDelta közölte angol nyelvre lefordítva (mondjuk Google-val, de ez mellékes) a sajtóközleményt, aminek eredetije itt érhető el. A Gematsu is beszámolt a Bandai Namco-Arc System Works tervéről.

Ez egy új 2,5D-s bunyós játék lesz, amiben 3v3 felállásban esnek majd egymásnak a karakterek, így egy kis csapatépítősdi is lesz itt. A Dragon Ballban megszokott ultra gyors csatákat és fényes speciális mozdulatokat is ígérik a fejlesztők.

Vizualitásban khm, mondjuk ki: Guilty Gear Xrd Rev 2 stílusa van a játéknak, ami azért nem rossz. Bár 2D-snek tűnik az akció a képek alapján, a kameraállások megtévesztőek lehetnek.

Megjelenés 2018 elején PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A poén: a Bandai Namco június 12-ei dátummal látta el a sajtóközleményt. Nem baj, legalább nem szakadunk meg ANNYIRA az E3 alatt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu