Beyond Good & Evil 2: koppintás a Karib-tenger kalózaiból? [VIDEO]

Aki szemfüles volt, valamit észrevehetett Michel Ancel játékában.

A lenti videóban huszonhárom másodpercnél érdemes megállítani a videót – akkor, amikor a teljes csapat megmutatja magát. Nem ismerős valamelyik illető közülük? Például az, aki a repülő karosszékben ül? Pedig ott van a kutya elásva.

Nos, igencsak úgy néz ki, hogy Michel Ancel, vagy a karaktertervezők valamelyike sokat nézhette A karib-tenger kalózai: A világ végént, ugyanis az a bizonyos karakter eléggé úgy néz ki, mint Ching, aki az imént említett filmben szerepelt. Szinte egy az egyben át lett emelve minden, természetesen a repülő széket leszámítva. Azért ez nem lehet valami véletlen egybeesés; túlzottan hasonlítanak egymásra.

Ettől függetlenül a Beyond Good & Evil 2 készül, csak még nem tudni, hogy mikor, illetve mire fog megjelenni. Attól függetlenül ez egy elég kínos szituációnak ígérkezik. Placeholder, ideiglenes karakterek lennének?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu