Masquerada: Songs and Shadows: ekkor érkezik a reneszánsz-kori, velencei taktikai RPG konzolokra [VIDEO]

A Witching Hour Studios játéka tavaly jött ki PC-re, de a Masquerada már a PlayStation 4-et és az Xbox One-t is becélozta. A játék szinkronja nem lett gyenge, ugyanis Ashly Burch (Horizon Zero Dawn – mindenkinél csak egy címet írunk), Dave Fennoy (Batman: Arkham Knight), Jennifer Hale (Dragon Age: Inquisition), Matthew Mercer (Final Fantasy XV), és Felicia Day (Fallout: New Vegas) biztosította a karakterek hangjait.

Egy városállam, ahol senki nem hisz a halál utáni életben, és csak a hatalommal rendelkezőkre és gazdagokra emlékeznek eltemetésük után. Itt közrejátszik majd egy nyomozás, illetve a Mascherinák (szupererőt kínáló maszkok) is, a taktikai RPG műfajhoz híven pedig skillfákkal is tuningolhatjuk karaktereinket.

Megjelenés augusztus 8-án PlayStation 4-en és Xbox One-on, és ezzel egy időben a PC-s változat is frissítést kap: New Game+ mód, illetve több nyelv támogatása – nincs köztük magyar.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu