A Microsoft vezérigazgatója reménnyel teli

Az Xbox Game Passtól kezdve az Xbox brand értékéig elég sok dologról beszélt Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója.

A WCCFTech a redmondiak pénzügyi jelentéséből idézték Nadellát: „A mi videojátékos üzletünk már kilenc milliárdnál is több dollárt ér és egyre inkább profittermelőbb lesz. A gaming világa egyre inkább nő: több platformon játszhatunk, robbant a streamelés, ott az eSport, az új, előfizetéses szolgáltatások és a kevert valóságú forgatókönyvek is. Egyedi pozícióban vagyunk, hiszen ebből a lehetőségből egy nagy részesedést vehetünk ki, mert az Xbox Liveon keresztül a globális közösséget egyesíthetjük, és 53 milliónál is több felhasználója van már ennek. Új élményeket hozhatunk létre PC-n, konzolokon és mobilon egyaránt.

Két új szolgáltatást is elindítottunk, amivel nagyobb közönséget szólíthatunk meg, és mindkettő jó rajtot vett: a Mixerrel a játékosoknak az eddigi legkönnyebb módon van lehetőségük alkotni és platformok között megosztani, míg az Xbox Game Pass egy digitális előfizetéses szolgáltatás, ami kiterjeszti a már létező játékokkal való üzletelést.”

Az Xbox One X-ről azt nyilatkozta, hogy a Microsoft ki szeretné bővíteni a felhasználók lehetőségeit, hogy a játékosok élvezhessék azon játékokat, amit szeretnének azokkal, akikkel szeretnék és azokon az eszközökön, amiken szeretnék.

Csakhogy PlayStation 4-exkluzív címekkel ez nem fog menni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu