Kisfilmet kapott a STRAFE! [VIDEO]

A Devolver Digital újra lecsapott.

A STRAFE nem éppen egy egyszerű falat – korábban teszteltük is -, többnyire (de nem teljesen!) visszahozva az 1996-os FPS hangulatot. A játék mellé kis késéssel is, de elkészült egy kisfilm is, ami a YouTube-on, illetve itt, a karaktertömkelegünk alatt is megtekinthető.

Ám ne feledjük: a Devolver nem vehető komolyan. Az E3-as előadásuk is eléggé… abszurd volt (early early access – csak ennyit mondanánk!), és ezt a stílust teljes mértékben követi a STRAFE filmje is. Úgyhogy előre szóltunk, a stílus itt is képviselteti magát.

Még valamit itt megemlítenénk az utolsó bekezdésben: a kisfilm is azt a retró élményt hozza még vizualitásban is. Mintha egy VHS-kazettát néznénk. Ez mondjuk nem is akkora hiba…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu