Arckövető rendszert használ majd a Star Citizen [VIDEO]

Ha a mikrofonba beszélsz, látni fogod, ahogy az avatárod kiejti a szavaidat!

A Faceware Technologies együttműködésével a Cloud Imperium Games bemutatta a Gamescom 2017 során a már nagyon várt Star Citizen “arcfelületi internet protokoll” (FOIP) funkcióját, amely lehetővé teszi majd a játék számára, hogy a játékos arcát egy webkamerával rögzítse és valós időben megjelenítse az avatarodban, így szavakat és érzelmeket közvetíthetsz az online játék közben.

Sean Tracy műszaki igazgatója szerint ez a funkció még mindig kezdetleges, és a fejlesztői azon dolgoznak, hogy javítsák az arcmozgás megjelenítését a játékban, bár a rendszer már most képes megragadni bizonyos természetes mozgásokat, mint például a fej oldalra döntése, vagy az állkapocs rándulásai, mozgásai.

Még várnunk kell ahhoz a 3.1-es verzióig, hogy megnézzük ennek a funkciónak a teljesítményét, bár Chris Roberts a Gamescom alkalmával már eddig is kihasználta, hogy bejelentette, hogy a Cloud Imperium Games saját webkameráját is árulja majd, amely képes követni az arc mozgását másodpercenként 60 képkockával is. „Nem ígérek semmit.” – tette hozzá nevetve.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu