Egy nap alatt két hatalmas baki a Sony-tól!

Miközben világszerte becsengettek, a Sony-nál mintha az ellenkezője történt volna…

Először a PlayStation Plusszal kapcsolatban bakizott egy szépen a japán cég. Már egy hete megírtuk, hogy mit kapnak a szeptemberi hónapra a PlayStation Plus-előfizetők, de elég nagy eltérés volt az észak-amerikai és az európai lista között. Erről kiderült, hogy tévedés az egész – a Sony az amerikai PS Blogon közölte, hogy tévedtek, ugyanis a PlayStation 3-as és PlayStation Vitás címeknek teljesen más listát adtak, ami amúgy tényleg érkezik az előfizetőknek. Lényegében: ugyanazt kapják az észak-amerikai PSN-fiókot használók, mint az európaiak, így PlayStation 3-ra a Truck Racer és a Handball 2016, PlayStation Vitára a We Are Doomed és a Hatoful Boyfriend szerezhető meg ingyen (mindkettő cross-buy PS4-gyel). A PlayStation 4-es eltérés megmaradt: Európában Child of Light, a tengeren túl Strike Vector Ex. (Az európai PS Blogon nem látható változás.)

Ez már önmagában is vicces, de a Knack 2-vel is valami történt – a VG247 arról számolt be, hogy a játék több régióban is (Ausztrália, Új-Zéland, Oroszország, Spanyolország) ingyenesen letölhető volt, és nem csak demóként! Ez persze azóta ki lett javítva, de érdemes felnézni a PlayStation Store-ra, hogy mi a szituáció, egy próbát megér. Az első kép a bizonyíték.

A végére három kép – a másodikon a PlayStation Plus-kínálat Európában (mi csak ezeket látjuk!), a harmadik pedig egy újabb technikai malőr: nem tudunk bejelentkezni böngészőn…

Források: amerikai PS Blog, GameSpot, VG247, Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu