South Park: Back in Danger: legyél te a Fingó Sztár!

Ha szakértő vagy a témában, akkor a szellentésed megjelenhet a játékban az „I am the Fart” kezdeményezéssel.

A Ubisoft tegnap délután jelentette be ezt az új és elég furcsa kezdeményezést, amellyel nemzetközi versenyt indítanak, mely során mindenki küldhet magáról egy videófelvételt, ahogy szellent. Hogy mi ennek az oka? A South Park: Back in Danger The Prize, melyet megnyerve büszkén kijelentheti a győztes: az ő szellentése a leggyilkosabb fegyver Chico Nuevo városában, ahol az ikonikus rajzfilmsorozatból készült új RPG-kaland eseményei indulnak.

„Ez a nemzetközi verseny október 2-től 16-áig tart. A bátor versenyzőknek egy videót kell a honlapra feltölteniük (amely csak rövid ideig lesz fent) hogy a speciális képességeiket bebizonyítsák. A zsűri a San Francisco-ban lévő fejlesztő teamben dolgozó Mr. Methane-ból és a South Park Digital Studios csapatából áll: ők fogják majd kijelölni, hogy kik azok a győztesek, akik San Franciscoba utazhatnak majd, hogy szellentésüket felvegyék és bekerüljön a játékba.” – olvashatjuk egy sajtóközleményben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu