Assassin’s Creed: Origins: itt is lesznek lootboxok, de egy csavarral! [VIDEO]

Az Assassin’s Creed: Origins írója és rendezője is megszólal más témákban is.

A játék fő írója, Alain Mercieca korábban már együttműködött az Assassin’s Creed: Origins jeleneteinek rendezőjével másutt, és ő látta Alain egyik „punk darabját”, aminek a neve Squeegee Nights. Erről is beszélt a Kotaku videójában. Punk rock a múlt Egyiptomjában?

A játék rendezője, Ashraf Ismail a Gamesradarnak elárulta, hogy miért rendelkezik a Ubisoft egyik idei nagy dobása beállítható nehézségi szinttel (ráadásul bármikor állíthatjuk!): „Mélyebb játékmenetet szerettünk volna, és ez a játék több aspektusában is (bossfightok pl.) több kihívást jelent. Ahogy mélyebbre mentünk a kihívással kapcsolatban, kielégítettük a közönség egy részét, de a többit nem. Szóval a természetes lépés az volt, hogy adjunk nehézségi szinteket, így ha a narratívára vagy a történeti szemszögre vagy kíváncsi, egy könnyebb szinten is játszhatod az Originst. Ha az ellenkezőjét szeretnéd, azt a nagyon nehéz kihívást, állíthatod egy nehezebb szintre.”

Ám lesznek lootboxok a játékban. Nem kell megijedni, az Eurogamer mindenkit megnyugtat: csak és kizárólag a játék pénznemével lehet fizetni a dobozokért. Ismét Ismailé a szó: „A Nomád Bazár egy nagyon egyedi kereskedő a világban – szénkristályokat értékesít, ami a kraftolás legritkább eszköze. Zsákbamacska dobozokat is ad, ami a játék bármelyik fegyverét vagy tárgyát tartalmazhatja. Ezeket mind megtalálhatod a világban, de ha megvan hozzá a [játékbeli] pénzed, csak simán megveheted tőle. Ez azoknak szól, akik összegyűjtik a pénzt, hogy vele kockázattal élve igazán egyedi dolgokat szerezhessenek.

Azért tettük ezt, mert még két éve is az emberek másképp játszottak. Néhányan kizárólag a pénzügyi dolgokra álltak rá, eladva és megvéve dolgokat, hogy a lehető legtöbb pénzük legyen. Úgy gondoltuk, ám legyen, ez is normális módja a játéknak – ez az RPG-szemszög része, szóval hagyjuk nekik, hogy a gazdasággal játsszanak. Ez egy módja annak, hogy a játékosok megvehessenek néhány ritka tárgyat.”

A végére egy reklám a GameStoptól. „Sajnáljuk, ez a küldetés blokkolva van, hacsak elő nem rendeled az Assassin’s Creed: Origins-t”. No comment. A megjelenés október 27-én esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Kotaku, Gamesradar, Eurogamer, AllGamesDelta

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu