Szombati trailerek [VIDEO]

Több játék és téma egy helyen.

Japán nyelvű összefoglaló érkezett a Sonic Forcesből, ami három játékstílussal (modern/klasszikus Sonic, illetve a saját hős karakterünk), illetve a Wispon powerupokkal rendelkezik. Megjelenés november 7-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re.

A Sony Interactive Entertainment Japan Asia egy eléggé meglepő „koncepciós filmet” tett közzé, aminek a címe magyarul úgy hangzana, hogy „A PlayStation 4 köztünk.” Ebben a japán nebulók az iskola után összegyűlnek, hogy PS4-ezzenek. Az ötlet nem is olyan rossz!

A DigitalFoundry összevetette a Middle-Earth: Shadow of War korai Xbox One X kódját a PlayStation 4 Pro-éval, és bizony a Microsoft erősebb konzolja maga mögé utasítja vizualitásban a Sony-ét! A videó mellett még egy kép a föld textúrájáról, ami azért sokat mondó lehet:

Újabb játék kerül újragondolásra a virtuális valóság műfajában. Ezúttal a Dark Souls inspirálta a Strange Company-t, akik egy VR horrorjátékot, a Left-Hand Pathot hozták össze. A HTC Vive-ra és az Oculus Rift Touchra november 10-én fog kilépni early access státuszból.

Emlékszünk a The Darwin Projectre a Microsoft E3-as előadásáról? Nem? Mi sem. A battle royale, külső nézetes túlélősdi újra felütötte a fejét – a Windows 10-re és Xbox One-ra az első zárt alfa hétvége novemberben érkezik. Erre itt lehet regisztrálni. Addig is itt az E3-as videó:

A francia Ubisoft Facebook-oldal egy olyan videót publikált, amin a legalább 150 euróba (PC-n… konzolon 160, forintban pedig legalább 46 ezer forint) fájó Assassin’s Creed: Origins Dawn of the Creed gyűjtői kiadását láthatjuk, főszerepben a 39 centis Bayek szoborral. (A még drágább, már elfogyott 800 eurós Legendary Dawn of the Creed változatban 73 centis.) A játék amúgy pénteken érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu