Metal Gear Survive: internetkapcsolatot fog igényelni!

Megjelenési dátumot kapott a Hideo Kojima nélkül készülő új Metal Gear, amihez ráadásul úgy tűnik, hogy állandó internetkapcsolat fog kelleni!

A NeoGAF fórumon bukkant fel, hogy a játék weboldala azt írja: „Egy internetkapcsolat szükséges a játékhoz.” Nem, nem az onlinera gondoltak! Eggyel felette ugyanis ezt mondja: „PlayStation Plus-előfizetés szükséges az online multiplayerhez.” Xbox One-osoknak értelemszerűen Xbox Live Gold kell hozzá, de sem ők, sem a PC-sek nem ússzák meg: ha nincs internet, nincs játék!

A túlélő akciónak titulált, alternatív idősíkon játszódó Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-spinoffnak elvileg idén kellett volna megjelennie, de a Konami megerősítette: február 20-án Észak-Amerikában, 22-én pedig Európában is megjelenik PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A tweet nem említi a PC-s kiadást, de az is egyszerre jön a konzolos változatokkal. Már előrendelői bónusszal is próbálkozik a Konami: két emote (lol!), négy aranyveretű fegyver, négy metálsál, kabuki arcfestés, Boxman kiegészítő és Mother Base névtábla a Survival Pack tartalma.

Vajon mekkora kereslet lesz majd erre a játékra…?

Forrás: GameSpot, Twitter, PC Gamer

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu