Alakul a hordozható Nintendo 64!

Nintendo 64 Mini? Nem – viszont lehet, hogy ez tehet majd keresztbe egy magánpróbálkozásnak.

A Hyperkin egy olyan cég, ami konzolokhoz készít kiegészítőket, illetve retró konzolokból készít új, bővített lehetőségeket kínáló változatokat. Most úgy tűnik, hogy a Nintendo 64-re álltak rá – ennek látható lent az eredménye két képen is: hordozható N64-en dolgozik a cég, és erről a képeket Ramon Moras-Noval, a cég egyik fejese tett közzé képeket a Facebookon!

Az eredeti kazettákat befogadó prototípuson tehát dolgozik a Hyperkin (meg is erősítették), de Ramon szerint nem éppen gyors tempóval. Igen ám, de a cég már fellépett Ramon ellen, mert belsős információkat tett közzé… és ki tudja, hogy vajon tényleg sikerül-e nekik összehozni egy végleges kiadást a hordozható Nintendo 64-ből?

A Nintendo is nagy eséllyel készül a saját megoldásával (bár tény, hogy ahhoz kelleni fog egy TV is, mint a mini SNES / NES esetében), úgyhogy más dolgunk nincs, csak várunk – hátha összejön valami mégis.

Forrás: NintendoLife, Facebook

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu