Redout: jobban fut PlayStation 4 Prón, a fejlesztő pedig tagad! [VIDEO]

A DigitalFoundry elemző videójára a 34BigThings elég komolyan kiakadt.

A csapat elemzése arra a következtetésre jutott, hogy a Sony konzolján, a PlayStation 4 Prón jobban fut a Microsoft Xbox One X-éhez képest. A WCCFTech felkereste a 34BigThings vezérigazgatóját, Valerio Di Donatót, aki azt mondta, hogy eddig a DigitalFoundry (innentől DF-re rövidítjük!) technikai részletekben kompetens volt, de elindultak a clickbait útján, hozzátéve, hogy néhány hete az Xbox One X kapott egy patchet, amivel dinamikus felbontást biztosítanak a játéknak, amely így képes 4K-n is futni az arra képes kijelzőkön, nem pedig csak 1080p-n, amit eredetileg állítottak a videóban – az csak a minimum felbontás, a maximum ugyanis 3456×1944.

A frame rate esetében pedig beismerte, hogy gyakran 45 FPS alá zuhan a teljesítmény, főleg akkor, ha több AI pilóta is körülöttünk van, de igyekszik a 34BigThings kiküszöbölni ezt, mivel szóló versenyek/time trialok és kevés AI ellenfél esetében nincs ilyen gond. Végezetül arra is kitért Di Donato, hogy, és itt idézet jön: „azt állítani, hogy a Redout 1080p felbontásban kerül renderelésre, téves!”

Szóval a fejlesztők és a DigitalFoundry között van egy kis döntetlen: a DF a felbontásban tévedett, de nekik abban igazuk van, hogy a frame rate még kérdéses. Legalább a DF újra nekiugrik majd a videónak, ami fair play.

Kicsit durván indul egyeseknek 2018…

Forrás: DigitalFoundry, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu