God of War: bemutatásra került egy komoly gyűjtői kiadás

A Stone Mason (Kőműves) Edition bemutatásra került… és nem is gyenge csomag ez. Ám üröm is van az örömben.

A GameStop mutatta be a Stone Mason Editiont – linkelni az oldalra nem fogunk, ugyanis Magyarországot továbbra is lendületből geoblockolja az amerikai bolthálózat. Viszont a WCCFTech jóvoltából tudjuk, hogy miket is tartalmaz majd a PlayStation 4-exkluzív God of Warnak ezen kiadása!

A God of Warból egy példány, egy limitált Steelbook, egy 9″ (~23 centis) Kratos és Atreus figura, amit a Gentle Giant készített, 2″ (5,08 centis) Huldra Brothers faragások, exkluzív litográfia, a játék térképe szöveten, a kőműves gyűrűje, Mimir beszélő feje kulcstartókra, illetve 2″ ló és troll faragások – az utóbbi három dolog csak a Stone Mason Editionben lesz megtalálható. Ezek csak a kézzel fogható tárgyak.

Digitálisan egy PlayStation 4 dinamikus témát, a játékban a Defender of the Chosen pajzsot, a Death’s Vow páncélszettet, az Exile’s Guardian pajzsot, plusz a God of War képregényéből a 0. számot, illetve egy mini digitális kézikönyvet kapjuk meg ráadásképp – utóbbi kettőt a Dark Horse készítette.

Bár vannak itt fura dolgok (beszélő kulcstartóra szerelhető fej?), az ár egészen korrekt: 150 dollár, úgyhogy valahol 47-48 ezer forint tájékán kezdődne a God of War Stone Mason Edition árazása. A PlayStation 4-exkluzív játék az év első felében fog megjelenni. A gyűjtői kiadás viszont itt nem fog kijönni! A francia PlayStation Twitter-fiók ugyanis közölte, hogy nem tervezték Európában kiadni a Stone Mason Editiont.

Forrás: WCCFTech, Twitter

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu