Battlefield 1: részletek az Apocalypse DLC-ről

Apokalipszis itt, ellenállás ott.

A DICE többféleképpen is bővíti a 2016 őszén megjelent Battlefield 1-et az Apocalypse DLC-vel. Főleg az Air Assault módot kell kiemelnünk: első világháborús repülőcsatákra számíthatunk. Az öt pályából kettő (London Calling, Razor’s Edge) „kizárólag” erre lesz használható, a többi három (Passchendaele, Caporetto, River Somme) pedig azért más járművekkel is játszható lesz.

A Premium Passosok (csak így lehet a DLC-hez hozzáférni – az ár 50 euró, tehát jó 15-16 ezer forint az Originen) más dolgokat is kapnak a DLC-vel: két új bombázó a Caporetto pályán (itt az Osztrák-Magyar Monarchia és a Német Birodalom harcolt az olaszok ellen), hat új fegyver, melyek közül az egyik az Assault osztálynak egy kis rakétázást kínál.

Az Apocalypse DLC további újítása megnehezíti a játékot az affliction (nyomorúság, szenvedés) megjelenésével. Itt a DICE idézete következik: „Azon profi játékosoknak, akik bármilyen szituációban a képességeiket szeretnék megmutatni, az Afflictions negatívan fog több módon is hatni a katonájukra. A „Mortality” (Halandóság) aktiválásával 200 pontot veszít minden egyes respawn után, a „Paranoia” pedig úgy nyújt kihívást, hogy állandóan gázmaszkot kell viselni.”

A Battlefield 1 Apocalypse DLC-je februárban érkezik a Premium Passosoknak.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu