Metal Gear Survive: lesznek-e lootboxok?

A játék producere több kérdést is tisztázott.

A brit, hivatalos PlayStation magazinból idéz a WCCFTech egy interjút Yuji Korekadóval, a játék producerével, aki a spin-off kérdéskörre így reagált: „A rajongók és általánosságban véve a játékosok a Metal Gear Survive-ot a Metal Gear sorozat folytatásának hitték. Bánom, hogy zavart okoztunk.” Szóval spin-offként és csak annak szabad kezelni a Survive-ot.

Mi a helyzet a játékon belüli monetizációval? „Nem lesznek lootboxok, és nem lesznek pay-to-win-féle mikrotranzakciók sem. Olyan dolgok lesznek, mint például a kellékek a Metal Gear Online-ban, vagy a Forward Operating Base a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben.” Azok pedig eléggé zavartalanul voltak jelen a már közel két és fél éve megjelent játékban.

Korekado a kampányról is beszélt: „A játék korai szakaszában csak egy kis terület lesz a bázis körül, de ahogy haladsz előre, a felfedezhető terület úgy lesz nagyobb és nagyobb, így a történetet előremozdító küldetések és mellékküldetések is fel fognak bukkanni.”

A 60 helyett 40 eurós (~13-14 ezer forintos) áron megjelenő, zombis spin-off Metal Gear Survive Európában február 22-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu