Megvolna, hogy ki alakítja Duke Nukemet?

MOZI HÍREK – A menő macsó Duke Nukem megfilmesítése nem lehet tökéletes egy hozzá passzoló színész nélkül. Ezt a színészt talán meg is találták!

A Hollywood Reporter arról ír, hogy a WWE bírkózóból filmszínésszé előlépő John Cena már tárgyal a Paramounttal arról, hogy ő lehessen az, aki többek között ilyen aranyköpéssekkel örvendeztetett meg minket két évtizede, mint „Itt az idő a fenékbe rúgásra és a rágózásra… és kifogytam a rágóból!”, ha magyarra kellene fordítani a klasszikus „It’s time to kick ass and chew bubblegum… and I’m all outta gum!” Duke mondatot.

Azt is tudjuk már, hogy a Paramountnak ki készíti el a filmet – a producer cég ugyanis a Platinum Dunes (Purge, illetve a Paramountnak a modern Tini Nindzsa Teknőcök) lesz. Ezt Michael Bay, Andrew Form és Brad Fuller működteti. Jelenleg nincsen rendező, és a forgatókönyvírót hamarosan a stábba ülteti a Paramount, feltehetőleg azok után, hogy Cenával megállapodnak. A film projektjét amúgy a Dimension Filmstől vette át a Platinum Dunes, miután a jogok használata lejárt, és a filmjogokat a Paramount kivette a Gearbox Software kezéből.

A macsó alkat megvan John Cenának, az már biztos…

Forrás: Hollywood Reporter

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu