PlayStation 4: friss eladási adatok, de nem teljes az öröm!

A Sony közölte a PlayStation 4 friss eladási eredményeit.

Legutóbb októberben közölte a Sony, hogy akkor 67,5 milliónál tartott a 2013 novemberében elrajtolt PlayStation 4. Most ezt már 76,5 milliónak mondhatjuk, ugyanis az utóbbi negyedévben 9 milliót kuporgatott össze a Sony konzolja. Ez nem rossz, de ki kell emelni, hogy az egy évvel korábbi eredményhez képest ez bizony visszaesés, ugyanis 2016 végén 9,7 milliót hozott a PS4 össze!

Továbbra is 19 millió a cél a 2017 április-2018 március időszakban, és eddig 16,5 milliót adtak el a PlayStation 4-ből, szóval 2,5 milliót kellene 2018 első negyedévében elérni a cél teljesítése érdekében, és mivel 2,9 millió volt a 2017-es első negyedévében a szám, talán nem tűnik lehetetlennek, főleg amiatt, mert a Monster Hunter World eléggé sikeresnek tűnik, igaz, még csak egy hete jött ki…

A Sony Games & Network ágazata (ami alá a PlayStation brand is tartozik) pozitív mérleget zárt, amiben a PlayStation Networkös játékeladások is nagy szerepet játszottak. Szóval itt azért megmaradt a növekvő statisztika.

A Sony most tehát jó lábakon áll.

Forrás: Sony

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu