Kingdom Come: Deliverance: rekord méretű lesz a day one patch!

A brutális nagy update a játék alapvető funkcióit frissíti.

Bizony, a Kingdom Come: Deliverance nem kevesebb, mint 23 GB-ot fog majd letölteni a szokásos day one patch-el – ezt azok tanúsíthatják, akik a korai verziót kaptak. A Warhorse elmagyarázta, miért volt szükség ekkora combos update-re.

„A videojátékipar realitása, hogy a „release versionnak” még azelőtt el kell készülnie, mielőtt a játék ténylegesen megjelenne.” – magyarázta Martin Klima, a Warhorse executive producere. „Ezt az időt arra használhattuk volna fel, hogy pihenjünk, vagy további tartalmat készítsünk a játékhoz, amelyet DLC-nek adhattunk volna el, de inkább visszatértünk a boltokba kerülő verzióhoz és dolgoztunk még rajta. Az eredmény egyértelmű: a küldetések kiegyensúlyozottabbak, a szerepjátékos progresszió tökéletesítve van, a játék sokkal folyamatosabb és a program minden része sokkal polírozottabb.”

Will Powers, a DeepSilver PR team vezetője ehhez még azt is hozzátette, hogy a patch mérete a játék motorjának típusához köthető. „A CryEngine motorja a teljes játékot és a PKG és ISO fájlokat 2GB-os részekre darabolja fel. Ha egy patch-ben akár csak 1 KB-ot akarsz változtatni, ahhoz ezt a teljes 2B-os részt fel kell töltened.”

Persze ez így nagyjából azt jelenti, hogy a teljes játékot letöltjük egy patch formájában. Ez leginkább a lemezes verzió tekintetében bosszantó, lévén a digitális, PS Store/Steam verzióknál nyilván eleve a legfrissebb verzió lesz majd letölthető.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu