Assassin’s Creed: Origins: nem fogod elhinni, mit cenzúráztak ki az oktatásra szánt (!) Discovery Tourban!

Az ingyenes frissítéssel bekerült túra ugyanis változtatott itt-ott, talán feleslegesen.

A keddi napon megjelent frissítés, ami a Discovery Tour-t és a New Game+ módot is behozta (mindkettőről külön részletesen értekeztünk már), ugyanis cenzúráz, mégpedig nevetséges módon. Nemiszervek? Mellbimbók? Nem, azt nem szabad, gondolta a Ubisoft, majd lendületből kagylókkal cenzúrázta azokat még az alapjátékban is. Az ősi Egyiptomban ilyesmire biztosan nem volt példa!

A Kotakunak egy ilyen közleményt juttatott el a francia kiadó: „A Discovery Tour azért lett megalkotva, hogy a lehető legtöbb embernek lehetőséget nyújtson az ősi Egyiptom történelmének megismerésére és annak régóta elveszett világának meglátogatására. Oktatókkal és akadémiai intézetekkel működtünk együtt, hogy a tartalom minden korosztálynak, így fiatalabb tanulóknak is megfeleljen, figyelembe véve a kultúrális érzékenységeket, amik országtól függően eltérőek lehetnek.” (A modern Egyiptom sem tolerálja amúgy a meztelenséget. Tavaly ősszel Marisa Papent, egy belga modellt ideiglenesen letartóztattak, mert meztelenül fotózták le a piramisokkal a háttérben…)

Úgyhogy aki itt-ott a szobrokon kagylókat találna, az ezért van. Nem lenne…, mondjuk ki, célszerű opcionálisan belerakni a játékba a cenzúra kikapcsolását? Alapból legyen aktív, akinek meg zavaró, kikapcsolhatná…

Forrás: Kotaku

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu