V-Rally 4: a legendás autóverseny még az idén visszatér! [VIDEO]

PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re is jön!

A Bigben Interactive és a Kylotonn Racing Games közösen jelentették be a bombahírt, hogy az egykor árkád rally autóverseny negyedik része már erősen készülőfélben van. Az első részt még a kilencvenes évek végén dobta piacra az egykori Infogrames és ahhoz képest majdnem húsz évet kellett várni a PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re idén, szeptemberben megjelenő folytatására. A legutolsó rész: a V-Rally 3 egyébként 15 éve jelent meg PS2-re, Xboxra, GameCube-re és PC-re.

Alain Jarniou, a játék vezető fejlesztője egy sajtótájékoztatón mesélte el, hogy mennyire „büszke vagyok, hogy ismét a V-Rally sorozaton dolgozhatok, ez egy igazán különleges cím, melyhez speciális kötődésem is van. Én a V-Rally 3 PS2-es verzióját dolgoztam, mint programozó és büszke vagyok rá, hogy 15 évvel később ismét a franchise-on munkálkodhatom!”

A sajtóbemutatót egy rövid (alant látható) trailerrel zárták, melyben nemcsak hagyományos rally-autókat és versenyeket láthattunk, hanem olyanokat is, mint az Extreme Khana, a Hillclimb, vagy a V-Rally Cross, melyekben „egzotikusabb” járgányok is szerepelnek.

RETRO cikkünket az 1999-es V-Rally-ról itt olvashatjátok.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu