Csendben, de készül az Avalanche Studios új játéka: legyél te a játék egyik arca!

A Mad Max és a Just Cause 3 után elhallgatott az Avalanche, de nem véletlenül.

Valamin már dolgoznak, és ezt a saját weboldaluk is megerősíti. Itt több információt is megosztottak a játékukról, amit saját maguk fognak kiadni. Ezúttal nem fognak közösködni a Warnerrel (Mad Max) vagy a Square Enixszel (Just Cause).

A még névtelen játék nyílt világú lesz (ez már-már szokássá vált az Avalanche részéről), és akcióban nem fog hiányt szenvedni. A projekthez viszont a fejlesztőknek tizenkét, 18-25 év közötti személy kell, hogy ők adják az arcokat a karaktereknek. A kiválasztottak ráadásul stúdiólátogatásban is részesülni fognak.

A nap folyamán az arcuk digitalizálásra kerülnek (itt szerintük jó lenne, ha nincs piercing vagy tetoválás…), majd egy kis ebéd és fika kerül terítékre… nem, az utóbbi kifejezés kb. az angol ötórai teának a svéd megfelelője, mielőtt valaki félreértené. Eközben a csapattal megismerkedhetnek, felfedezhetik a játékfejlesztés alapjait is.

Szóval készülnek valamivel… de mikor fogják bejelenteni ezt?

Forrás: Avalanche

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu