Far Cry 5: még több pozitív statisztika, és itt az első Live Event is

A Ubisoft játéka behúzott már pár millió dollárt az üzleti év végére…

A francia kiadó közölte, hogy a megjelenés hetén a Far Cry 4-hez képest kétszer többet adtak el a Far Cry 5-ből, amivel a franchise rekordere lett (ezt ugye megírtuk már). A digitális értékesítés több mint 50%-ot kitett, és 310 millió dollárt költöttünk a játékra (és azon belül) – ezzel a Ubisoft toplistáján a második helyet érte el, és „csak” a Tom Clancy’s The Division tudott jobbat ennél felmutatni. Több mint 55 ezer közvetített óra a Twitchen, 117 milliónál is több megtekintés a videókon a YouTube-on (most komolyan ezeket is figyelemmel követik?), és ezek is rekord számok a Ubisoftnak.

A játékon belül elindult az első Live Event még április 3-án. Ezek olyan, limitált ideig elérhető küldetések, amik speciális tárgyakat adnak, ha sikerrel megoldjuk ezeket. Az első, a Well Done esetében Hurk azt kéri tőlünk, hogy húsz állattal végezzünk úgy, hogy kizárólag tűzben halhatnak meg (így pl. tüzes nyilak, a fáklya, vagy robbanó hordókból okozott tűz segítségével – gyorstipp: a tehenek segítségével könnyű a feladat…). Minél többet irtunk így, annál több ezüst rudat kapunk. Ha elérjük a huszat, egy Prestige lángszóró, a Flamebearer a miénk lesz. Ha a közösség április 10-éig (az esemény végéig) 150 ezer állattal végezni tud, mindenki egy speciális kosztümöt kap.

Állatégetés. Ez picit égés…

Forrás: Gematsu, VG247

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu