Ghost Recon: Wildlands: ingyen hétvége Sam Fisherrel!

Ha már a Splinter Cell sztárja bekerült a Ghost Recon: Wildlandsbe, miért ne próbáljuk ki egy ingyen hétvége során a Ubisoft játékát?

A Ubisoft közölte, hogy április 12-e és 15-e között PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is ingyen játszható lesz a tavaly megjelent, kooperatív TPS. A Steam kivételével (ahol este hét órától él az akció) a uPlayen, a PlayStation Store-on és az Xbox Live-on is április 12-én, délelőtt tíz órától keressük a Ghost Recon: Wildlandset! A PlayStation 4-eseknek a Try Free Demo gombra kell nyomni a PlayStation Store-on.

Az ingyen hétvége során nem csak az alapjáték, hanem a Ghost War PvP játékmód, továbbá a héten elstartolt Special Operation 1 DLC tartalmai is ingyen hozzáférhetőek lesznek, így a Sam Fisheres küldetés is játszható lesz! Ha megtetszik a játék, akkor akár 67%-os kedvezménnyel meg is vásárolhatjuk, és persze az elért eredményeinket is átemelhetjük a hétvégéről.

Nos, ez egy jó ajánlat.

Forrás: Ubisoft

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu