Kingdom Hearts III: minijátékokkal erősít a Classic Kingdomban [VIDEO]

A klasszikus királyság a múltba (is) visszanyúl.

A Classic Kingdomban minijátékokat láthatunk, amiket nem csak a régi Disney-rajzfilmek inspiráltak, hanem az 1980-as, errefelé 90-es évekből ismerős LCD-játékok is. Nézzük a trailert, aztán az ugrás után részletezünk…

Egy Kingdom Hearts Union χ rendezvényen Anaheimben, Kaliforniában Tetsuya Nomura, a játék rendezője többet is elárult. Ezeket a minijátékokat a játék során nyithatjuk meg, és ezeket Sora LCD készülékén érhetjük majd el, és összesen húszra számíthatunk. Néhány a Kingdom Hearts III megjelenése előtt, a Kingdom Hearts Union χ-ben is játszható lesz. Ebben már van egy esemény, ami során háromszáz szerencsés és sikeres játékos neve felbukkanhat majd a Kingdom Hearts III-ban.

Erre itt lehet jelentkezni, és három kategóriában gyűjthetünk pontokat: a napi bejelentkezéssel, a pontrekorddal kapcsolatos kihívásokkal és a toon moogle medálokkal. A csavar: nem lesznek a nyertesek értesítve, így meg fognak lepődni majd a játékban (amiről nem tudjuk, miként tartalmazza majd azt a háromszáz nevet).

A Kingdom Hearts III idén érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a Kingdom Hearts Union χ már elérhető iOS-on és Androidon.

Forrás: Gematsu, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu