Lost Region: túlélésre fel!

A Farom Studios játéka csendben is, de készül.

Nem nagyon beszéltünk még erről a játékról, úgyhogy röviden: az ukrán fejlesztők egy külső nézetes túlélő-akció játékot fejlesztenek az Unreal Engine 4 segítségével, és a játék világa hatalmas, 64 négyzetkilométernyi lesz, és multiplayerben maximum százan mérkőzhetünk meg (hol is láttuk már ezt…?), ám maximum négy fős kooperatív küldetésekre is számíthatunk. Klánokat hozhatunk létre (vagy ezekhez csatlakozhatunk), lehetünk banditák, szerelők, katonák vagy csak kalandozók, de a cél az, hogy valami fedő legyen a fejünk fölött. A játék amúgy a 2013-as, iOS-es Bad Day újragondolása, csak annak jogait nem tudta a Farom megszerezni…

A hamarosan Steamen béta fázisba lépő Lost Regionból (ami PlayStation 4-re és Xbox One-ra is készül) most néhány új kép bukkant fel, és ezeken többnyire a vadvilágot és a környezetet vizsgálhatjuk meg.

A játéknak megjelenési dátuma nincs, de a béta felé közeledésből úgy gondoljuk, hogy 2019-ben fog a PlayStation 4/Xbox One/PC trión felbukkanni végleges kiadásban.

Forrás: DSOG, Farom Studios

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu