The Good Life: Swery játéka biztosan el fog készülni! [VIDEO]

A Deadly Premonition és a D4 mögött álló úriember játéka akár a Nintendo Switchen is felbukkanhat majd.

A játékot úgy jellemzi a White Owls (akiknek besegít Yukio Futatsugi csapata is – ő korábban a Panzer Dragoont és a Phantom Dustot alkotta meg!), mint egy „tartozást kifizető, hétköznapi életű RPG”, és – jelenleg – még 38 óra van vissza a Kickstarter-kampányból, de már most ki lehet jelenteni: PlayStation 4-re és PC-re biztosan el fog készülni a The Good Life, és akár a Nintendo Switchre is elkészülhet, viszont erre sok esélyt nem látunk.

Ahhoz ugyanis másfél nap alatt kellene 140 ezer dollárt összeszedni (800 ezer a Switch port, 620 ezer volt a fő gól, most tart 660 ezernél a kampány), de ha esetleg nem jönne össze, akkor sem megy a zsebekbe a lóvé, ugyanis a fejlesztők a játékban zenére, több városi eseményre, részidős munkákra, jövedelemtermelő aktivitásokra, és kosztümökre költenék az extra pénzt. (Nem ígérik, hogy megvalósul a stretch goal elérése nélkül a Switch port, de mindent megtesznek az érdekében.)

A The Good Life 2019 novemberében érkezhet PlayStation 4-re és PC-re.

Forrás: Kickstarter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu