Egress: egy kis Dark Souls, egy kis battle royale… [VIDEO]

A Fazan Games új címéből egy rövid játékmenetvideót láthatunk.

A Fazan Games a Youtube csatornáján osztott meg egy új videót az Egress (amely nem összekeverendő az egy s-el írandó pöszméte másik nevével) nevű akciójátékkal. Ez egy olyan cím, amely a battle royale stílust a Dark Souls-sorozat stílusvilágával keveri.

Egy multiplayer akciójátékban járunk tehát, amely egy lovecrafti stílusú világban játszódik, tele gyilkos csapdával és persze emberi ellenfelekkel. Egy steampunk karaktert irányítunk, akinek halálos összecsapásokban, párbajokban kell részt vennie, amelyekben csak egyetlen élő karakter maradhat.

A videóban a játék igencsak részletes grafikáját is megfigyelhetjük, a fegyverek és a skillek használatát, illetve a víz emelkedését is, amelynek szintén jelentősége van a játékban.

Pont Megjelenési dátum még nincs, csak annyit tudni, hogy PlayStation 4-re, Xbox One-re és PC-re jelenik majd meg a játék 2018-ban.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu