The Council: nemsokára itt a második epizód, a Hide and Seek [VIDEO]

Az év egyik kellemes meglepetése hamarosan folytatódik.

A The Council első része, a The Mad Ones számunkra is bejött, és nagy esélye van arra, hogy a Telltale formuláját alaposan maga mögött hagyja – igaz, látványilag eléggé megosztó lehet. Ettől függetlenül a Focus Home Interactive bejelentette, hogy készülhetünk a „bújócskára” – a Hide and Seek ugyanis nemsokára meg is érkezik.

Az RPG elemekkel vegyített narratív epizodikus játék során Louis de Richet továbbra is anyját, Sarah-t keresi, de közben Lord Mortimerrel, a szigetén alakuló frakciókkal (amik George Washingtont és Napoleon Bonapartét, az amerikai első elnököt és Franciaország egyik nevesebb hadvezérét, császárát is magában foglalják majd), és a spanyol uralkodóval is konfliktusba kerülhet. (Mivel 1794 környékén játszódik a játék, elvileg IV. Károlynak kellene lennie (1788-1808), de majd meglátjuk…)

A Hide and Seek epizód, az ötrészes sorozat második tagja május 17-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, viszont aki a Complete Editiont vagy a Season Passt megvásárolta már, tizenötödikétől játszhatja a Big Bad Wolf játékát. (Az első rész birtoklása szükséges!)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu