Atomic Heart: a BioShock és a Szovjetunió szerelemgyereke? [VIDEO]

Milyen lenne, ha a BioShock Rapture helyett a ma már nem létező Szovjetunióban játszódna?

A Mundfish egy moszkvai fejlesztőcsapat (… ez talán meg is magyarázza a játék helyszínét), akiknek a következő játéka egy „FPS-kalandjáték”, a Szovjetunió legerősebb pillanatai alatt, egy alternatív univerzumban játszódó Atomic Heart lesz. A játékban egy titkosügynököt irányíthatunk majd, akit a szovjet kormány (mondhatnánk Politburonak is, vagy minisztertanácsnak) egy titkos tárgyhoz küld ki, miután az nem küld már jeleket rádión keresztül.

Nem kertelünk: ez a játék (ami az állásajánlataik alapján Unreal Engine 4-esnek tűnik) kellemes meglepetésnek tűnik az első videó alapján. A Steamen sokat nem közöltek még róla, de elvileg idén fog megjelenni a PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

Ha már a Take-Two úgy tűnik, hogy nem akar komolyabban a BioShockkal foglalkozni, akkor helyettük megteszik mások…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu