Shadow of the Tomb Raider: Lara nem lesz a régi!

Egy bizonyos klasszikus játékelem nem fog feltűnni a reboot-trilógia utolsó darabjában.

Ha Lara Croftra gondolunk, nagy eséllyel az első gondolatok között ott lesz a „dupla pisztolyozás”, ami a 2013-as Tomb Raiderből, illetve a 2015/2016-os (az utóbbi évben a PlayStation 4-port jött ki) Rise of the Tomb Raiderből is kimaradt. És ez a Shadow of the Tomb Raiderben sem lesz ott.

Dan Bisson, a játék rendezője elárulta, hogy lesznek-e visszatérő, régi jegyek Lara karakterében vagy harci stílusában: „Nem, nem szeretném azt. Számunkra ez [a játék] az őt meghatározó pillanata. Nem fog rövidnadrágot viselni és dupla pisztollyal lövöldözni. Nem fog bikiniben lenni. Nem erről szól [a Shadow of the Tomb Raider]. Ennek a trilógiának – nem mondok semmit a későbbiekről, nem tudom, hogy lesznek-e további játékok – az íj és a nyíl az ő fő fegyvere.”

Úgyhogy a múlt itt nem fog kísérteni. A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu