The Crew 2: nemsokára zárt bétával melegít az E3-ra [VIDEO]

Már lehet is regisztrálni a The Crew 2 bétatesztjére.

A The Crew 2 zárt bétája a Ubisoft szerint május 31-én reggel tíz órától június 4-én reggel tíz óráig fog tartani, és itt lehet jelentkezni rá. A béta PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is futni fog, és már 29-étől el lehet kezdeni a letöltést.

A hivatalos jellemzés szerint a fejlődési rendszer első szintjét tapasztalhatjuk meg a négy kategóriában (utcai verseny/Street Race, off-road verseny/Rally Raid, motorcsónakok/Power Boat, illetve repülőgépek/Aerobatics) egy „teljesen áttervezett” Amerikában. A Fast-Favval azonnal válthatunk a járműtípusok között a tereptől függően (példa: a San Francisco városának nevezetes Golden Gate hida feletti repülőből válthatunk rögtön egy hajóra), és részt vehetünk a New Yorkban megrendezésre kerülő Motor Trend Classic Challenge-et, ami az utcai verseny kategóriájában található. (A Motor Trend amúgy egy app az autórajongóknak – ezt nem fordítjuk le…)

A The Crew 2 június 29-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu