Beyond Good & Evil 2: kinn lesz az E3-on, de..

…de. A Ubisoft trükközik az eddig nem éppen gyakran mutatott (ám annál jobban várt) játékával.

A Ubisoft megerősítette, hogy Michel Ancel játékát ki fogja állítani az idei E3-on, de erősen le fogják a rostát szűrni. Először is szükséges, hogy „űrmajmok” legyünk azáltal, hogy feliratkozunk a hírlevélre itt, majd ha ez megtörtént, akkor itt lehet regisztálni a privát, zárt ajtók mögött bemutatásra kerülő demóra. A szerencsés kiválasztottak egy június 14-ére érvényes belépőt (Gamer Passt) kapnak, de a szállást és az útiköltséget bizony nekünk kell állni. Fontos, hogy 18 évesnél idősebbek legyünk – június másodikán hajnali öt óráig lehet regisztrálni a  „nyereményjátékra”.

A hírlevél szerint (amit a Gematsu tett közzé) a zárt ajtós bemutatók június 14-én, magyar idő szerint fél hét és fél tíz között lesznek – ha szerencsénk van, valaki csendben rögzíteni fog egyet s mást, aztán a Ubisoft is talán normális minőségben is közzéteheti az ott látottakat.

A Beyond Good & Evil 2-nek jelenleg nincs még megjelenési dátuma és célplatformjai sem.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu