[E3-2018] A Spider-Man is beszőtte hálójával Sony konferenciáját egy új trailerrel [VIDEO]

Az Insomniac a Marvel franchise leghíresebb főgonoszait villantotta fel a trailerben.

Ahogy számíthattunk rá, Spider-Man sem hagyta ki a Sony konferenciát az E3 2018-ról. Az új Insomniac játék videójában Electrót, Scorpiont, Rhynót, a Vulture-t és a Negative Lordot láthatjuk (elnézést a magyar Pókember fanoktól, de most a hivatalos magyar fordítás helyett az eredeti angol neveket használtuk), akik a játék főbb ellenfelei lesznek. Úgy tűnik, hogy Peter Parker ellenfeleinek új szövetsége révén kerül majd a gyönyörűen kidolgozott New York városa veszedelembe.

A trailer a játék csatáira fókuszált, ahol a Marvel jól ismert pókképességekkel rendelkező hősének először különböző börtöntöltelékekkel kellett szembeszállnia, amely egy olyan börtönlázadásnak is köszönhető, mely révén a Pókember régi ellenségei is kiszabadulnak. A múlt évben bemutatott videóval ellentétben itt már olyan játékmenetet láthattunk, amely nem kizárólagos QTE-re (megfelelő időben lenyomott gombok használata) fókuszált.

Az Insomniac Games új címe zárta egyébként a Sony E3 2018-as konferenciáját, amelyen olyan játékokat is láthattunk, mint a Resident Evil 2 Remake, a Ghost of Tsushima, vagy a The Last of Us Part 2.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu