[E3 2018] Nioh 2: új részletek; demót is kapni fogunk! [VIDEO]

A Nioh 2-ről nem sokat közöltek a Sony E3-as előadása során. Most viszont megtudtunk pár új dolgot Fumihiko Yasudától (a játék rendezője) és Tom Lee-től (a Team Ninja kreatív rendezője) a PlayStation E3-as interjúja közben.

A Nioh 2-vel Yasuda célja az volt, hogy egyfajta természetes evolúcióként szolgáljon, nem pedig valami teljesen eltérőt alkosson vele. Kiemelte, hogy az első rész bár akció-RPG volt, szerinte az RPG részét nem találták el, és ebben javítani szeretne a folytatással, aminek a története kötődik az első részéhez (így az időszak és a helyszín is, amiről a következő napok során fognak újat mondani), de azok is élvezni fogják Yasuda szerint a Nioh 2-t, akik az első résszel nem játszottak.

Yasuda elárulta, hogy a Nioh 2 (ami szerinte a közelharcban tér el más hasonló játékoktól – itt a ki pulzusra, illetve a fegyver pozíciójára, a testtartásunkra is gondolt, plusz arra is, hogy az ellenfélnek is van staminacsíkja) is kapni fog a megjelenés előtt demót, és ezúttal karaktertestreszabásra is számíthatunk – ez hiányzott az első részből. Meghatározhatjuk, hogy férfi/nő karakterünk legyen, és a bőrszín is beállítható lesz.

Yasuda megerősítette, hogy a karakterünk a yokai erejével fog rendelkezni, azaz tényleg démonná válhat. Most lesz yokai vs. szamuráj, yokai vs. yokai is, nem csak szamuráj vs. szamuráj vagy szamuráj vs. yokai, ami az első Niohban volt. A Nioh 2 „masocore” lesz: szeretné, ha még inkább kielégítőek lennének a halálok a játékosoknak – hibáiból tanul az ember, és ez ebben a játékban (ahogy az előző részben is) érvényes lesz.

A Nioh 2 PlayStation 4-re készül. Megjelenési dátuma még nincs.

Forrás: Dualshockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu