Lords of the Fallen 2: új kezdet lesz

A Defiant Studios, aki nemrég kapta meg a fejlesztési jogokat a CI Gamestől (őket korábban City Interactive-ként ismerhettük), elárulta, miként közelítik meg a Lords of the Fallen 2 fejlesztését.

David Grijns, a stúdió egyik főnöke az Eurogamernek adott interjújából az egyik idézet megerősíti a címet: „Tényleg egy új kezdet lesz. Új engine-t használ (az Unreal Engine 4-et), és egy új csapat készíti [a Lords of the Fallen 2-t]. Egy olyan csapat, aminek nincsen hosszú és nevezetes története az akció-RPG-k fejlesztésében… ám mi ezt erősségként kezeljük,” mondta Grijns.

Roland Lesterlin, a Defiant társalapítója és kreatív rendezője pedig elárulta, milyen elképzelésük van a játékra, aminek első része egy nem valami kiemelkedő Souls-klón volt: „Sok játékból merítettünk inspirációt, és képesek voltunk egy új koncepcióval előrukkolni, ami néhány kategóriájában tovább menne az eddigieknél. Remélhetőleg olyan dolgokat is csinálunk, amik az első Lords of the Fallen rajongóit is meglepik, és lehetőségünk van a rajongói tábor kibővítésére is. Sokan tartózkodtak a „nagyon nehéz halálszimulátor” alműfaj kipróbálásától. Szeretnénk a rajongóknak valami újat, egy új megközelítést mutatni. A versengés jó – imádom, amit a FromSoftware csinál, de izgatott vagyok, hogy valami újat hozzak össze.

Ennek a projektnek nem lesz nagy fejlesztői csapata. Valószínűleg bővítünk addig, ami ehhez a játékhoz képest továbbra is kicsi méret lesz. Anélkül, hogy számokról beszélnék, élvezzük azt a kihívását, hogy kicsi csapatokat hozunk össze nagyobb projektekhez. Mindig szórakoztatóbb a játékfejlesztésben egy kicsi, szorosan összekötött csapattal dolgozni ahelyett, hogy a puszta erő elképzelését használnánk. Még az Avalanchenél is kb. 90 fős teljes munkaidejű alkalmazottunk volt, és annak a játéknak [Just Cause] az nem sok. Ez talán egy útmutató arra, hogy ehhez a projekthez mekkora csapatunk lesz.”

Grijns legalább konkrétabb volt, míg Lesterlin csak PR-szövegeket durrogtatott, és így utóbbi kommentjéből sokat nem tudunk leszűrni, csak azt, hogy így esélyes a Lords of the Fallen 2 korai állapota a fejlesztésben. Emiatt 2020-ig nagy eséllyel nem is fogjuk látni megjelenésre, így pedig esélyes a next-gen megjelenés is…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu