[GC 2018] Devil May Cry: Itt a megjelenési dátum! [VIDEO]

A Capcom egy új videót mutatott be a Gamescomon a már nagyon várt akciójátékból.

Tudtuk, hogy a nagyon várt Devil May Cry 5 ott lesz az idei Gamescomon, Európa legnagyobb videójáték show-ján, ahol a Capcom által fejlesztett játékot ki is lehetett próbálni, arra viszont nem számított senki, hogy a japán cég, amely a Resident Evil sorozatért is felelős, megjelenési dátummal is kedveskedett az érdeklődőknek. Egész konkrétan 2019, március 8-án kerül majd fel a boltok polcaira és az online áruházakba digitálisan az „ördögsiratós” játék legújabb része.

A bejelentést az Xbox Inside rendezvény keretében tették meg, ahol egy igen részletes játékmenet videót is mutattak a játékból.

A játék sztorija szerint évek teltek el azóta, hogy a pokoli lények beléptek ebbe a világba, és most egy újabb invázió jön, miután Red Grave városában egy „pokoli fa” vet gyökeret. Három démonvadászon múlik az emberiség jövője, és mindhárom teljesen eltérő játékstílust fog kínálni. Neronak ezúttal nem lesz a démoni karja jelen, Nico, egy újonc, fegyverkraftolásban jártas, és a harmadik illetőt bemutatni nem kell, pedig de, ugyanis kinézetre nem sejtenénk, hogy róla van szó: Dantéról beszélünk…

Nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek a videót, ami nehezen enyhíti annak kínját, hogy jövő év márciusáig még várni kell a játékra!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu