[GC 2018] Cyberpunk 2077: már végigjátszható állapotban van!

Hiába nem tudni még, hogy a CD Projekt RED következő nagy dobása mikor érkezik, a játék már végigjátszható formátumú – szóval az alapok többnyire már készen lehetnek…

Richard Borzymowski, a játék producere, az Engadgetnek adott interjújában megerősítette, hogy a Cyberpunk 2077-et már végig lehet játszani, de ez nem jelenti azt, hogy készen volna. Sőt, éppen ellenkezőleg: a hiányzó assetek (textúrák, karakterek, hangok, stb.), a bugok, és a tesztelés hiánya miatt ugyanis még bőven van dolga a lengyel fejlesztőcsapatnak, akiknek legalább a sztorival nem kell már foglalkoznia, az készen van.

„A cyberpunk punk része nem csak a rock’n’rollról, a szexről, a drogokról, ilyesmiről szól, hanem arról is, hogy a rendszer ellen küzdesz. Mindig is személyesnek szeretnénk tartani a történetet. Nem akarunk egy történetet előadni a világ megmentéséről. Nem akarjuk lényegében tönkretenni a rendszert sem. A Cyberpunk 2077 nem csak egy újabb darabja a cyberpunk-ipar kliségépezetének,” mondta Borzymowski.

Szóval a CD Projekt RED megpróbál szembe szállni a trendekkel, az pedig nekik talán passzoló is. Persze még egy jó ideig nem élhetjük át a munkásságukat, hiszen a Cyberpunk 2077-nek nincs megjelenési dátuma, és azt sem tudjuk, mire fog végül is megjelenni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu