Halálos áldozatokat követelő lövöldözés egy Madden-bajnokságon! [VIDEO]

Életet is követelt egy pisztollyal gyilkoló játékos haragja.

A floridai Jacksonville-ben került egy Madden-bajnokság, a Madden Championship Series egyik állomása megrendezésre egy bevásárlóközpontban. A lenti videóban látható is, ahogy a jobb oldali játékoson felbukkan a piros pont, ami a pisztoly lézeres célzókája – a kamera itt lekeverésre került, és utána szinte azonnal hallhatóak a pisztolylövések…

A jacksonville-i sheriff, Mike Williams szerint a rendőrök két perccel a bejelentés után már a helyszínen voltak, de már túl késő volt: két halálos áldozatot szedett a 24 éves, Baltimore-ból származó férfi, aki ezek után meg is ölte magát. Tizennégyen megsérültek még – tizenketten lövedékből származó, ketten pedig „egyéb” sérüléseket szenvedtek. Kilenc embert kórházba kerültek, és még két fő saját lábán ment oda. Mindegyik sérült állapota stabil.

A gyilkos Williams szerint David Katz volt, aki februárban megnyert egy Madden-rendezvényt, és a Buffalo Bills Twitterén látható is egy kép róla. Állítólag (ez ugyanis nem erősítették meg!) bosszúból gyilkolt, miután korán kiesett a jacksonville-i rendezvényről…

A Twitteren sokan kifejezték részvétüket az NFL bajnokságra koncentráló Maddent fejlesztő Electronic Artstól kezdve az NFL-en át a Twitchig. Mindenki döbbenten áll a helyzet előtt.

Forrás: PCGamer, Independent

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu