Cyberpunk 2077: jó kezekben van a lövöldözés is!

A CD Projekt RED nem akarja a lövöldözést és annak fizikáját sem elhanyagolni.

A Gamescom során többször is szóba került a Cyberpunk 2077, és mi is gyakran ránéztünk a lengyelek fejlesztésével kapcsolatos újdonságokra. Nos, a WCCFTech a Gamescom egyik közvetítéséből kiragadott egy fontos részletet. Egy korábbi profi Counter-Strike játékos, név szerint Łukasz ‘LUq’ Wnęk segítségét vették igénybe a lövöldözés minősége érdekében. Az illető nem kispályás: 2006-ban a Pentagram G-Shock csapattal megnyerte a World Cyber Games-et, amit 2009-ben az AGAiN-nel megismételt.

A befejezésekről is beszélgettek a videóban. Nem mindig lesz kifizetődő az, ha állandóan a jófiú szerepében tetszelgünk – nem biztos, hogy így érhetjük el a legjobb befejezést a Cyberpunk 2077-ben. Lehetséges, hogy száz órányi játék után egy olyan befejezést kapunk majd, ami nem fog tetszeni. Ez direkt lesz így: a CD Projekt RED azt akarja, hogy visszanézzünk, és kiderítsük, mely döntéseink bizonyultak hibának – akár még néhány mellékküldetés eredménye is hatásssal lehet a fő történetvonalra. A játék hatalmas épületei mögött pedig a Dredd bíró áll: hatalmas, több szintes épületek tele élettel és eltérő emberekkel, kultúrával.

A Cyberpunk 2077 nem rendelkezik célplatformokkal és megjelenési dátummal sem.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu