Elhunyt Scott Wilson, a The Walking Dead-sorozat Hershelje

MOZI HÍREK – Scott Wilson 76 éves korában, leukémiában hunyt el. A ComicCon 2018 során jelentették be, hogy a kilencedik évadban is szerepel majd. Nem is kerülnek ki majd a jelenetei, lévén még halála előtt vették fel vele azokat.

Szomorú vasárnapra ébredhetnek a The Walking Dead fanok, ugyanis 76 éves korában, leukémiában elhunyt Sctott Wilson, akit a sorozat rajongói a második évadban megjelent Hershelként ismertek és több évadon keresztül az egyik legszimpatikusabb, legközkedveltebb karakterré vált.



A hírt konkrétan a rendkívül népszerű tévésorozat Twitterén lehetett az elsők között olvasni. „Rendkívüli szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy Scott Wilson, a nagyszerű színész, aki Hershelt alakította a The Walking Dead tévésorozatban 76 évesen elhunyt. A családdal és a barátokkal együtt gyászolunk, nyugodj békében Scott, szeretünk!” – olvashatjuk a közösségi portálon.”

Bár Wilson leghíresebb szerepe talán az időskori Hershel, természetesen termékeny karriert tudhat maga mögött: több mint 50 filmben szerepelt. Első filmje egy kisebb szerep volt a Sidney Poitier főszereplésével készült 1967 Forró éjszakában című filmben, a kilencedik alakzatban nyújtott mellékszerepéréért pedig Golden Globe Award díjat is kapott.

A kilencedik évad vetítésekor Scott Wilson már nem lehet velünk, de poszthumusz megemlékezhetünk majd róla, amikor ismét megjelenik majd a sorozatban. Nyugodjék békében!
FORRÁS: Variety

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu