Spider-Man: itt a New Game+ mód és az Ultimate nehézségi szint!

Az 1.07 és az 1.08 patch is megérkezett az Insomniac Games-játékához.

A The Heist DLC előtt kihozták a fejlesztők a patchet, ami végül mégsem október 17-én jött ki, de ez a két napos késés nem akkora késés. Az 1.07-es patch-csel támogatni fogja a Spider-Man a The City That Never Sleeps season passának első DLC-jét (ez volna a The Heist – korábban részletesen is szóba került a hét folyamán), megjött a New Game+ játékmód és az Ultimate nehézségi szint is, de a Photo módot is könnyebben elérhetjük a D-Padon a bal gomb lenyomásával. Ebben forgathatjuk a rétegeket, és új keretek és matricák is érkeztek.

A játékosok HP-ja maximum 250 lehet, a Friendly nehézségi szint könnyebb lett, továbbá több hibát is kijavítottak. A grafikai hibákból történő játékkiakadásra megoldást találtak, a Financial Districtben megoldották, hogy ne respawnoljunk egy épületben (az ugyebár nem éppen egészséges ebben a játékban…), kijavították, hogy a filmjelenetek során az animációk ne romoljanak el a merevlemezről való olvasás miatt, most már nem tűnnek el a gyalogosok a távolban egyetlen képkocka erejéig, és egy Sable-bázis teljesítése után már nem fog a harci zene tovább folytatódni a nyílt világban. Az 1.08-as patch pedig „további hibákat orvosol”.

Úgyhogy Pókemberről nem mond le olyan gyorsan a Sony és az Insomniac Games. Ez egy PlayStation 4-exkluzívtól el is várható!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu