Feleségveréssel megvádolt és letartóztatott Fortnite-streamelő! [VIDEO]

Egy ausztrál Fortnite-stream során MrDeadMothot azon kapták, hogy megtámadta a saját feleségét.

Bár alapból elítélendő a családon belüli erőszak, egy Twitch-stream során ezt elkövetni már inkább kolosszális ostobaság – pedig ez történt. MrDeadMoth felesége azzal nyit be a szobába, hogy befejezi-e a Fortnite-ozást, mire ő azt válaszolta, hogy hamarosan sor kerül erre (ezt sokszor megismétli a vita során). Ekkor ő feláll a székéből (eközben a kamera is mozog), majd egy ütés hallatszik egy baba-, és gyereksírás kíséretében (itt megszólal a feleség, hogy „nőverő, ne üsse őt arcon”), ezt pedig sikítás követi azzal, hogy a streamelő azt kérte, hogy „hagyja őt békén, ne nyúljon a sz_rához, és takarodjon”. Majd újabb erőszakra utaló hangokat és sikolyokat hallunk, ismét kamerán kívül. A videó legvégén a feleség sírása hallatszódik talán (ebben nem vagyunk teljesen biztosak).

Az Új-Dél-Walesi rendőrség közleménye szerint az otthonában letartóztatták erőszak vádja miatt a 26 éves MrDeadMothot (aki azóta szabadlábon van már), és megerősítették, hogy a helyszínen egy 20 hónapos, és egy 3 éves gyerek volt (őket hallhattuk a videóban is). A 21 éves áldozat nem sérült súlyosan meg, de megrázó élményben volt része.

A legszomorúbb? Ez a tweet azt írja, hogy korábban zaklatás és erőszak miatt már priusza volt az illetőnek, akinek Luke a keresztneve… és rajta nem segít az, ha eltűnt Twitchről vagy Twitterről!

Forrás: Techly

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu