„Nagy hírekre” számíthatunk jövőre a Final Fantasy VII Remake-kel kapcsolatban!

A legújabb Famitsu magazinban több japán fejlesztő is beszélt a 2019-es céljaikról, törekvéseikről. Így tett Tetsuya Nomura és Yoshinori Kitase is a Square Enixtől.

Nomura számára a 2019-es év kulcsszava a „7” lett, és mindössze ennyit írt az üzenetében: „sok bejelentés fog érkezni”. Ezek értelemszerűen az epizodikus Final Fantasy VII Remake-re vonatkoznak – mivel január végén megjelenik a Kingdom Hearts III, Nomura bevallottan is átáll ennek fejlesztésére. Kitase kulcsszava a jövő évre az, hogy „Nagy elvárások!”. Az üzenetében azt mondta, hogy a Final Fantasy VII Remake fejlesztése gördülékenyen halad, és bár nem a FF7R-ről mondta ezt, de a csapat keményen dolgozik, hogy a rajongóknak ne okozzanak csalódást. A fejlesztők az általuk leginkább várt eseményről vagy szórakoztatóipari termékről is beszéltek – Nomura az új Bosszúállók-filmet, míg Kitase a Star Wars IX-et nevezte meg annak.

Ezek a kommentek nagyon is arra utalnak, hogy a Square Enix két kézzel is nekiesik jövőre a Final Fantasy VII Remake-nek. Talán végre elárulják, mikor jön ki az első epizód. Talán végre játékmenetet is látunk. Talán.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu