Felvételre került a The Last of Us Part II legszívszorongatóbb jelenete [VIDEO]

A karácsonyi rohamot is meglovagolja a Naughty Dog készülő játéka.

Neil Druckmann, a The Last Of Us Part II kreatív rendezője és társírója a Twitteren megosztott egy fotót, amit így kommentált: „Remek forgatás volt a héten – az egyik eddigi legkomplikáltabb és szívszorongató jelenetünket is elkészítettük. Ideje egy kis vakációnak! Kellemes ünnepeket… több érkezik jövőre!” Hogy miről is szólhat az adott jelenetet, lehetetlen még találgatni is…

Az Egyesült Államokban tradíciója van annak, hogy egy égő fát mutatnak egy kandallóban, ünnepi zenével megspékelve. Ez a Yule Log, aminek saját elképzelését összehozta a Naughty Dog is. Egy két órás videót publikáltak, a címe pedig „Égő autó, téli tűzhely” – semmi kommentár, semmi zene, csak egy loop egy égő autóval a főszerepben. Van egy új PlayStation 4-téma is, amit a PlayStation Store-on ingyen megtalálhatunk. Ez a 2017-es Paris Game Week traileren alapul, és benne szintén az égő autót láthatjuk.

A PlayStation 4-exkluzív The Last of Us Part II-nek megjelenési dátuma még nincs.

Forrás: DualShockersDualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu