Nintendo-rajongás a csúcsra járatva: Switch-TV! [VIDEO]

Egy tervező nagyon is támogatja a Nintendót, amit elég szépen be is bizonyított.

A Redditen Logbies néven fut a Németországban élő rajongó, aki igencsak tehetséges: saját maga tervezte meg és építette meg az 55″-ös televíziójához a Nintendo Switchen látható Joy-Conok óriás másolatát, amik nem csak díszként szolgálnak, ugyanis bennük akár összesen negyven Switch-játékot is tárolni lehet! Ez még nem minden – egy még inkább tetszetős Nintendo Switch-asztalt is épített, aminek üveges középső részén keresztül kék vagy piros fényt is kibocsáthat, a Joy-Con színei után szabadon.

Több képet is közzétett a Joy-Conok felépítéséről, és egy videónk is van a Switch-asztalról. Akárhogy is nézzük, kiváló kreativitásról ad példát Logbies, aki előtt mindenféleképpen emeljük a kalapunkat, mert ilyesmit ritkán látunk, hát még ilyen minőségben.

Forrás: DualShockers


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu